Hypotheken Midden Nederland staat op Beurs Eigen Huis 2021

Wij staan op de Beurs Eigen Huis!

Vanaf vrijdag 12 t/m 14 maart 2021 staan wij 3 dagen lang op de beurs eigen huis in de Jaarbeurs in Utrecht.  Beurs Eigen Huis is het vertrekpunt voor iedereen met (ver)bouw- of woonplannen. Welke woondromen je ook hebt: op Beurs Eigen Huis is er altijd wel een expert aanwezig die het voor je kan realiseren. Een steengoed ontwerp van je nieuwe huis, een helder lichtplan voor je slaapkamer, duurzame ontdekkingen om je woning toekomstbestendig te maken of natuurlijk een goed onafhankelijk financieel advies. Beurs Eigen Huis verbindt je met meer dan 250 bijzondere makers, leveranciers en adviseurs. Het is dé plek om je te laten inspireren en (ver)bouw- of woonplannen concreet te maken!

Hypotheken Midden Nederland Beurs Eigen HuisBij onze stand staan onze adviseurs klaar, om vragen over uw verzekering of hypotheek te beantwoorden.  Ook vindt 5 keer per dag een presentatie over allerlei financiële onderwerpen plaats. Neemt u even de tijd om een presentatie te bezoeken. Na afloop is er tijd om samen met ons van gedachten te wisselen over een van de onderwerpen van de presentatie. Kortom… wij staan klaar om u over alle financiële zaken te informeren.
Kom langs op onze stand B6.04. U bent van harte welkom.

Graat tot dan!

Zet dit in uw agenda!

Vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 maart 2021 van 10:00 tot 17:00 Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs in Utrecht. U kunt ons vinden op stand nummer B6.04. We zien u graag daar! Wilt u ons komen bezoeken? Wij hebben enkele kaarten beschikbaar. Bel ons op 030-2763218 of stuur ons een mail hieronder voor meer informatie.

Foto's: © Realiseerjedroomhuis.nl

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

Hypotheken Midden Nederland maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie