Hypotheken Midden Nederland staat op de Excellent woonbeurs!

Wij staan op de Excellent Woonbeurs!

Vanaf donderdag 26 t/m 29 november 2020 staan wij 4 dagen lang op de Excellent Woonbeurs in Ahoy in Rotterdam. Inspiratie op één plek!  Jaarlijks wordt er een high-end woonbeurs met een tikkeltje lifestyle georganiseerd. Hier presenteren de mooiste bedrijven zich, om één inspiratievolle gelegenheid te creëeren. U vindt er onder andere complete woonhuizen met keukens, badkamers, woon- en slaapkamers, openhaarden, tuinen met terrassen, terrasoverkappingen en ga zo maar door. Alles ontworpen door gerenommeerde architecten en designers. Verder aangevuld met onafhankelijk financieel advies, blikvangers en natuurlijk passend entertainment!

Bij onze stand staan onze adviseurs klaar, om vragen over uw verzekering of hypotheek te beantwoorden.  Ook vindt u ons op het beurspodium met een presentatie over allerlei financiële onderwerpen. Neemt u even de tijd om de presentatie te bezoeken. Na afloop is er tijd om samen met ons van gedachten te wisselen over een van de onderwerpen van de presentatie. Kortom… wij staan klaar om u over alle financiële zaken te informeren.

Kom langs op onze stand 318. U bent van harte welkom.

Graat tot dan!

Zet dit in uw agenda!

  • Donderdag 26 november van 19:30 tot 00:00. 
  • Vrijdag 27 november 12:00 - 21:00.
  • Zaterdag 28 november 12:00 - 19:00.
  • Zondag 29 november 11:00 - 18:00 Excellent woonbeurs in Ahoy Rotterdam. 

U kunt ons vinden op stand nummer 318. We zien u graag daar! Wilt u ons komen bezoeken? Wij hebben enkele kaarten beschikbaar. Bel ons op 030-2763218 of stuur ons een mail hieronder voor meer informatie.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

Hypotheken Midden Nederland maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie