...

Wij staan op de Woon Ideaal Beurs!

Vanaf donderdag 13 t/m zondag 16 februari 2020 staan wij 4 dagen op de Woon Ideaal Beurs in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch. Wilt u sfeervol en comfortabel wonen? Een energiezuinige en duurzame woning laten bouwen, uw huidige woning toekomstbestendig maken en hierdoor flink besparen op uw woonlasten? Heeft u plannen om uw interieur een metamorfose te geven? Wilt u uw woning verbouwen of uw slaapkamer gezelliger maken? Komt u dan eens langs op de Woon Ideaal Beurs.

Eindelijk is er nu een woon- en (ver)bouwbeurs die natuurlijk voor mooi en praktisch gaat: van een stijlvolle wooninrichting tot de laatste woontrends. Maar de Woon Ideaal Beurs speelt ook in op de nieuwste bouweisen en de woonwensen van morgen! 

Wij zullen presentaties geven op het sprekerspodium en u informeren over wat u moet weten op financieel gebied. Heeft u vragen over financiële zaken? Dan staan onze adviseurs voor u klaar. U vindt ons in standnummer 3.133.

Via de beurs heeft u zelfs gratis toegang tot 'TuinIdee', Nederlands grootste tuinevent. Kortom, een bezoek aan de complete Woon Ideaal Beurs is u laten inspireren en informeren, extra voordelige koopjes en nieuwe mogelijkheden ontdekken die van uw woning een droomhuis maken.

Heeft u een vraag over een verzekering en/of hypotheek en wilt u daar graag een antwoord op? Kom dan langs op onze stand, wij zijn er om al uw vragen te beantwoorden en kunnen u een advies op maat aanbieden.

Zet dit in uw agenda!

Donderdag 13, vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 februari 2020 van 10:00 tot 18:00 de Woon Ideaal Beurs in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. U kunt ons vinden op de stand met nummer 3.133.

Wilt u ons komen bezoeken? Wij hebben enkele kortingskaarten beschikbaar. Bel naar 030-2763218 of e-mail naar info@hypothekenmiddennederland.nl voor meer informatie.

U bent van harte welkom!

 

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

Hypotheken Midden Nederland maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie