...
Gemiddelde waardering van onze klanten
- dat staat gelijk aan een 9
Beoordeel ons ook


M Temo

Via hypotheken Midden Nederland kreeg ik Robin van der Hoff als adviseur toegewezen. Ik zag er tegenop om mijn bestaande hypotheek over te sluiten, omdat het een ingewikkelde constructie was van meerdere leningen en banken. Robin heeft mij gerust kunnen stellen door alles opnieuw uit te leggen hoe de oude hypotheek in elkaar zat en zijn advies naast elkaar te leggen. Zijn adviezen en uitleg waren helder en veelal ook goed uitgewerkt aan de hand van verschillende scenario's. Na een aantal maanden de tijd te hebben genomen heb ik weer contact gezocht met Robin. Hij wist precies waarover wij eerder hadden gesproken. Hij nam weer de moeite om het bij ons in de avonduren opnieuw uit teleggen. Doordat hij, mij een vertrouwd gevoel gaf, niet opdringerig en wij konden het rustig aan doen, hebben wij uiteindelijk zijn advies overgenomen. Hij legde het nogmaals uit wat de voordelen en nadelen zijn en bij welke bank het in mijn geval voordelig zou uitpakken. Uiteindelijk scheelde het 45% wat ik minder hoefde te betalen. Van begin tot daadwerkelijke overdracht, heeft Robin ons bijgestaan. Ook daarna was Robin goed bereikbaar en handelde snel zijn actie punten. Robin is een betrouwbaar persoon, weet wat hij doet (uiteindelijke bedrag was precies zoals uitgerekend), veel kennis van zaken, zeer klantvriendelijk en nooit beroerd om je terug te bellen. Wil je een hypotheek oversluiten of een hypotheek afsluiten en je wil niet al teveel moeite voor doen, maar wel de beste wat voordeliger bij jouw situatie past. Vraagt het aan Robin, je zult er geen spijt van krijgen.

03 september 2019D Griffioen

Een goed advies is er gekomen na een aantal gesprekken waar onze wensen hebben duidelijk gemaakt, het oversluiten is vlot en naar wens gegaan, vragen die gaande weg opkomen zijn snel beantwoord. Onze ervaring is zeer positief.

18 januari 2019R.F.M. Bruijn

Hele goede ervaring met Hypotheken Midden Nederland, en met Robin van der Hoff. Hij heeft met eindeloos geduld alles diverse keren uitgelegd en ook gezocht naar het laagste rente percentage. Begeleiding en contact tot alles helemaal geregeld was.

19 oktober 2018G.H.E Borgschot

De adviseur Robin heeft een goede inventarisatie gedaan en daarna alle situaties doorgenomen. Het advies sloot aan bij mij verwachting en het werd in Jip en Janneke taal uitgelegd. Ik kan nu weer met een gezonde blik richting de toekomst kijken met een constructie die bij mij past. Verder werd er ruimschoots de tijd genomen en de communicatie was erg snel.Geen afspraak was teveel.

17 oktober 2018

Toon meer reviews
Hypotheken Midden Nederland maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie