...

Wij staan op de 50 Plus Beurs

De 50PlusBeurs is 's werelds grootste evenement voor actieve plussers en biedt de 96.000 bezoekers 6 thema's met informatie, entertainment en voordeel. Met 550 exposanten, workshops, proeverijen en presentaties. Maar ook optredens op podia met muziek, modeshow, dans en exposities.

“Combineer een dagje gezelligheid met het ontdekken van nieuwe diensten en producten”

Tijdens deze beurs geven wij twee keer per dag een lezing.

  • 10 verbetermogelijkheden voor hypotheek of pensioen
  • Geniet van de overwaarde van je woning; 5 kansen!

Hypotheek verzilveren
Veel mensen vragen zich af hoe ze na hun pensioen in hun woning kunnen blijven wonen. Vaak wordt het inkomen lager mede door een tekort aan pensioen en een lage aow-uitkering. Met de huidige lage rentestand is het heel erg interessant om te kijken naar het verzilveren van uw overwaarde.

Overwaarde opnemen
Met het opnemen van uw overwaarde kunt u meer van het leven genieten door het te gebruiken als aanvulling op uw pensioen maar ook uw (klein) kinderen financieel ondersteunen behoort tot de mogelijkheden. En wat dacht u van de inkoop van extra zorg? Het opnemen van uw overwaarde biedt u dus vele mogelijkheden. Waarom zou u het geld in de stenen laten zitten terwijl u er nu van kunt genieten.

Wij vertellen u graag welke mogelijkheden er zijn. Zo kunt u kiezen voor het opnemen van uw overwaarde in één bedrag maar ook betaling in maandelijkse termijnen is mogelijk. Het is zelfs mogelijk om een combinatie te maken. Zo kunt u een groot bedrag opnemen voor het verbouwen van uw woning, bijvoorbeeld voor het maken van aanpassingen zoals een traplift, ombouwen van uw bad naar douche, en verder te kiezen voor maandelijkse betalingen om zo meer “lucht” te hebben.

En dit alles zonder het verhogen van uw maandelijkse lasten!!!

Alles over het opnemen van uw overwaarde vertellen wij u op de 50 plus beurs. Bovengenoemde lezingen vinden plaats in hal ….

12.30 - 13.00: 10 verbetermogelijkheden voor hypotheek of pensioen
15.00 – 15.30: Geniet van de overwaarde van je woning; 5 verbeterkansen

Daarnaast zijn er meerdere van onze adviseurs de hele dag aanwezig in onze stand Hal 8, gangpad D, stand 6. U kunt bij hen terecht met al uw financiële vragen.

Wilt u ons komen bezoeken? Wij hebben enkele vrijkaarten beschikbaar. Bel ons op 030-2763218 voor meer informatie.

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

Hypotheken Midden Nederland maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie