Hypotheken Midden Nederland is jarig!

Hypotheken Midden Nederland bestond in november 2018 15 jaar. Een heugelijk feit waar wij  trots op mogen zijn en wat wij willen vieren.

De afgelopen 15 jaar zijn voor Hypotheken Midden Nederland bewogen jaren geweest. Vanaf de start waren wij snel succesvol en zijn wij gegroeid van 2 naar 6 medewerkers. In de periode van 2007 tot 2010 kregen wij te maken met grote wijzigingen in de markt en de wetgeving die Hypotheken Midden Nederland zwaar raakten. Vanaf 2011 sloegen wij echter de goede weg in. Wij gingen groeien door het aankopen van klantenbestanden en intermediairbedrijven die uit de markt stapten en doen elke dag weer ons uiterste best deze nieuwe en de bestaande relaties zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mogelijk dat ook u op deze manier klant bij ons bent geworden en fijn dat u dat nog bent!

Gedurende de afgelopen 15 jaar is er zoals gezegd, zowel bij ons als in onze omgeving veel veranderd. Wat altijd gelijk is gebleven is de inzet die wij hebben om net dat stapje extra te doen. Juist die moeilijke zaak wel aan te pakken en bereid te zijn om verder te kijken dan het standaard pad dat door veel collega’s wordt gevolgd. Dit geldt voor mij persoonlijk als ook voor onze adviseurs. Deze inzet zal over 15 jaar nog steeds hetzelfde zijn en ik durf te zeggen dat wij hiermee onderscheidend zijn; altijd en al zo lang kijken wij hoe wij uw wens voor elkaar kunnen krijgen en wat wel kan!

Fijn dat wij van zoveel klanten van het eerste uur de waardering daarvoor krijgen. Dit door  voor een 2e of 3e keer al bij ons terug te komen en naast bekenden nu ook uw kinderen naar ons door te verwijzen. Het is dit waar ik bij de start van het bedrijf nooit bij stil heb gestaan, maar waar ik nu heel dankbaar en trots op ben.

Om de verjaardag van Hypotheken Midden Nederland samen met u te vieren bieden wij u van 15 september tot 15 december een korting van 15% op al onze tarieven aan. Uiteraard geldt deze korting ook voor relaties die via u worden doorverwezen. Laat vrijblijvend bekijken waar wij uw financiële positie kunnen verbeteren.

Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u ons de afgelopen periode gaf. Samen met ons team gaan wij op weg naar de volgende succesvolle periode!

Met vriendelijke groet,
Lex van Hoepen
Directeur

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

Hypotheken Midden Nederland maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie