Gemiddelde waardering van onze klanten
- dat staat gelijk aan een 9
Beoordeel ons ook


T Poeteren

Medio 2021 hebben wij contact opgenomen met Hypotheken Midden Nederland om ons te laten adviseren inzake het oversluiten van onze Obvion hypotheek. Daarnaast hadden wij het verzoek om na te gaan of een vrij te bestede bedrag mogelijk was om dit in de nieuwe hypotheek vorm mee te nemen. Eric de Vrieze heeft ons dossier overgenomen en heeft vanaf het begin tot het eind zich een betrokken adviseur getoond. Eric komt zijn afspraken na, is zeer gedreven, zorgvuldig en doet wat hij beloofd. Hij heeft ons goed geadviseerd en heeft alle zaken gedurende het gehele traject naar onze volle tevredenheid tot een goed einde gebracht. Wij kunnen Eric de Vrieze als adviseur dan ook van harte aanbevelen.

05 februari 2022R. Back

Hypotheken Midden Nederland heeft eind vorig jaar 2020 de Verzekeringen overgenomen van ons contactpersoon die in verband met Pensionering de portefeuille heeft overgedragen. Ik ben toen in Contact gekomen met Eric de Vrieze. Eric heeft ons dossier doorgenomen en ons Uitstekend geholpen en prima adviezen kunne geven. Daar zijn we ook volop mee aan de slag gegaan. Vooral de Klantvriendelijkheid, de Knowhow en hoe de dingen zijn geregeld niets anders dan LOF. Ga vooral zo door zou ik zeggen. Voor een nieuwe Klant een Eerste zeer prettige Ervaring. Bedankt. Met vriendelijke groet.

04 februari 2021Amrish M.

Zojuist Robin van der Hoff als adviseur in de arm genomen. Hij is een zeer kundige adviseur met veel kennis en ervaring die met mij vrij snel het hypotheekproces heeft doorlopen. daarnaast reageert hij ontzettend snel via mail als telefoon.

01 februari 2020jansje Goede

Super advies!

26 december 2019

Toon meer reviews
Hypotheken Midden Nederland maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie